ΣΠΙΤΙ
2/12

Στρώματα Elite Για Έναν Αξέχαστο Ύπνο

Pinterest

106

Ένα κακής ποιότητας στρώμα ευθύνεται για μυϊκούς και σκελετικούς πόνους, μπορεί να είναι υπεύθυνο για έναν άσχημο ύπνο και μη ποιοτικό, μέχρι και για την εμφάνιση πονοκεφάλων ή κακής διάθεσης.

Υπάρχει ιδανικό στρώμα;
Οι ανάγκες και οι προτιμήσεις κάθε ανθρώπου είναι ξεχωριστές, γι’ αυτό το σωστό στρώμα δεν είναι το ίδιο για όλους. Ιδανικό για εσάς είναι εφόσον βοηθάει στην ευθυγράμμιση και την στήριξη της σπονδυλικής στήλης. Επιπλέον απορροφάει τις πιέσεις που δημιουργούνται από ώμους, πόδια και λεκάνη. Τέλος, είναι σε θέση λόγω της κατασκευής του να αποφορτίσει την περιοχή του αυχένα και να επιτρέψει στην κυκλοφορία του αίματος να είναι εύρυθμη.

Επιλέξτε ένα πραγματικά ξεχωριστό στρώμα που μπορεί να χαρίσει στο σώμα σας ξεκούραση και την αίσθηση μασάζ στην πλάτη και τον αυχένα!

Πως;

Με την καινοτομία Elite Strom
Στην Elite τα στρώματα, το γέμισμά τους και η κατηγορία τους έχει αναλυθεί στον υπέρτατο βαθμό. Ο τρόπος ανάπτυξης και παραγωγής τους έχει γίνει με τα πιο υψηλά στάνταρ και πρότυπα στη βιομηχανία στρωμάτων, αποτελώντας μία καινοτομία από την οποία κανένας δεν μπορεί να έχει την συνταγή!

Γιατί ξεχωρίζει το στρώμα Elite;
Ανατομικό: Δεν πιέζει τα διάφορα σημεία του σώματος, όπως ώμους ή γοφούς. Αντίθετα η χαλάρωση και η αίσθηση άνεσης είναι από τα πρώτα που επιτυγχάνονται σε κάθε στρώμα.

Ορθοπεδικά: Το να στηρίζεται σωστά κάθε σπόνδυλος, ενώ παράλληλα η φυσική στάση διατηρείται έχει σαν αποτέλεσμα την απόλυτη χαλάρωση.

Μοναδική αίσθηση: Με το που ξαπλώνετε η χαλάρωση και η ευεξία έρχονται από μόνες τους!

Ασφάλεια: Είναι σχεδιασμένα με όλες τις συνθήκες υγιεινής, ακολουθώντας όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας!

Ανθεκτικότητα: Ένα πραγματικά καλό στρώμα μπορεί να διατηρηθεί για τουλάχιστον 8 χρόνια, χωρίς να παρουσιάσει καμία φθορά.

Στην Elite κάθε πρώτη ύλη όχι μόνο στα στρώματα αλλά σε όλα μα όλα τα προϊόντα, περνάει από εξονυχιστική διαδικασία ελέγχου με εξαντλητικά τεστ ποιότητας και αντοχής.

Μην ξεχνάτε…
Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Elite Strom μπορείτε να βρείτε ακριβώς το στρώμα που σας ταιριάζει ανάλογα με το ύψος και το βάρος σας. Μετά από αυτό το τεστάκι, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Elite Strom για να το δείτε, να το δοκιμάσετε και να το κάνετε δικό σας στην καλύτερη τιμή.

 

Δες Επίσης
Σεντόνια και Παπλώματα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ – Προετοιμάστε το Χειμωνιάτικο Κρεβάτι
6 Έξυπνα Tips Για Τη Διακόσμηση Του Υπνοδωματίου
10 Tips Για Να Μετατρέψεις Το Υπνοδωμάτιο Σας Σε Ρομαντική Φωλίτσα
5 Χρώματα Για Το Υπνοδωμάτιο Που Θα Σε Βοηθήσουν Να Χαλαρώνεις

Share and Enjoy

Pinterest