ΣΠΙΤΙ
2/02

Διακοσμητικά Και Έπιπλα Design Plus – Ανανέωση Στο Σαλόνι Με Απλές Κινήσεις

Pinterest

Design Plus_MissWebbie_Cover

 

Αν χρειάζεστε επειγόντως μία ανανέωση στον χώρο σας και συγκεκριμένα στο σαλόνι, τον καθρέφτη του σπιτιού και του στυλ σας, οι ιδέες του Design Plus είναι για εσάς ο απόλυτος οδηγός για να μπορέσετε να αλλάξετε κάθε γωνιά, από επιρροές διαφόρων στυλ. Από ογκώδη έπιπλα μέχρι απλά διακοσμητικά είδη, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε, online σε καλύτερες τιμές. Βελτιώστε λοιπόν το décor σας, αντλώντας ιδέες από τις παρακάτω προτάσεις.

 

1. Πολυθρόνα με παιχνιδιάρικη διάθεση

Design Plus_MissWebbie_Polythrona

Η Fun Tastic είναι μία πολυθρόνα μεγάλη που γεμίζει με την αισθητική και την επιβλητική της φύση μία ανεκμετάλλευτη γωνιά του σαλονιού ή συνδυάζεται τέλεια με τον καναπέ σας. Τα χρωματιστά κουμπιά στην πλάτη της, προσθέτουν στον μοντέρνο χαρακτήρα της και αναζωογονούν γενικότερα στον χώρο σας. Στολίστε την με ένα μαξιλάρι για να είστε αναπαυτικά, στον ελεύθερο χρόνο σας. Αποκτήστε την με ένα κλικ. Εγγύηση 2 χρόνων!

 

2. Μία high-end πολυθρόνα – σκαμπό σπίτι σας

Design Plus_MissWebbie_Polythrona-skabo

Ακριβής ρεπλίκα της ξακουστής πολυθρόνας των Eames Lounge & Ottoman. Είναι κατασκευασμένη από αμερικανική δρυς, επένδυση με δέρμα και ατσάλινη βάση, ενώ αντίγραφα παρόμοιων επίπλων αποτελούν εκθέματα στο μουσείο μοντέρνας τέχνης της Νέας Υόρκης.

Τοποθετήστε την σε έναν χώρο με ιδιαίτερο στυλ ή δίπλα από την βιβλιοθήκη σας. Σίγουρα θα συζητηθεί από τους καλεσμένους σας. Βρείτε την με εγγύηση 2 έτη, εδώ.

 

3. Διακοσμήστε το coffee table

Design Plus_MissWebbie_coffee table

Τα επιτραπέζια διακοσμητικά πάντα δίνουν μία ξεχωριστή νότα γενικότερα στον χώρο. Επιτρέψτε λοιπόν να γίνει το ίδιο και στο σπίτι σας, επιλέγοντας ένα υπέροχο διακοσμητικό καλάθι και ένα διακοσμητικό κουτί από την KARE DESIGN. Κομψές ανάγλυφες επιφάνειες, έθνικ χρώματα και αποθηκευτικοί χώροι για να καλύπτετε όλες τις ανάγκες σας.

Επισκεφθείτε το online κατάστημα και βρείτε πολυθρόνες, επιτραπέζια διακοσμητικά και έπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού που μπορούν να αλλάξουν στην στιγμή τον χαρακτήρα του χώρου σας.

Share and Enjoy

Pinterest