ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
1/08

Αγαπημένες Ταινίες Με Τον Johnny Depp No2

Προηγούμενο Επόμενο
Johnny Depp 3
Σου έχω ήδη κάνει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο Johnny Depp αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν μπορώ να περιοριστώ μόνο σε 7 ταινίες του. Για συνέχισε λοιπόν το διάβασμα.
dnnie brasco
Donnie Brasco

Ένας μυστικός μπάτσος και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει μέσα σε μία συμμορία. Αν θυμάμαι, είναι βασισμένο σε πραγματική ιστορία. Ο Joe Pistone (Johnny Depp) είναι ένας πράκτορας του FBI, σε μυστική αποστολή να ξεσκεπάσει την Μαφία. Γνωρίζεται με τον Lefty Ruggiero (Al Pacino), μέλος της συμμορίας και με ιδιαίτερα διαταραγμένη προσωπική ζωή. Λίγο διαφορετικό από τις ταινίες που έχουμε συνηθίσει τον Johnny Depp, αλλά σίγουρα αξίζει να την δεις.
The Ninth Gate-01
The 9th Gate

Σκηνοθεσία: Roman Polanski. Ο Johnny Depp στον ρόλο του Dean Corso, ενός book broker, που δουλειά του είναι να βρίσκει σπάνια αντικείμενα για πλούσιους βιβλιόφιλους. Και κάπως έτσι ξεκινάει το ταξίδι του για να βρει ένα βιβλίο που έχει γράψει ο ίδιος ο Διάβολος. Ωραίο σενάριο και πολύ καλογυρισμένη ταινία.
wallpaper-from_hell-21048
From Hell

Η πραγματική ιστορία του Τζακ του Αντεροβγάλτη στην μεγάλη οθόνη. Είμαστε στο 1888, στο ψυχρό ανατολικό Λονδίνο. Ξεκινούν οι φόνοι, αίμα, χαμός. Ο Johnny Depp στον ρόλο του Fred Abberline, ντετέκτιβ που τον βάζουν να ερευνήσει την υπόθεση μαζί με τον συνεργάτη του Peter Godley (Robbie Coltrane). Πολύ καλή και η Heather Graham στον ρόλο της Kelly, μίας όμορφης ιερόδουλης με την οποία φυσικά και ερωτεύεται ο πρωταγωνιστής μας.
the-astronauts-wife-1-1024
The Astronaut’s wife

Εκεί που η επιστημονική φαντασία συνάντησε το θρίλερ. Εκεί ανήκει και «Η γυναίκα του αστροναύτη». Πρωταγωνιστές: Johnny Depp και Charlize Theron. Ο πρώτος, στον ρόλο του αστροναύτη. Σε ένα ταξίδι ρουτίνας κάτι στραβώνει και, ενώ όλα δείχνουν ότι είναι καταδικασμένος, αυτός επιστρέφει σώος και αβλαβής με τιμές ήρωα. Ναι, κάτι «βρωμάει». Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα. Αν, όμως, σου κέντρισα εγώ το ενδιαφέρον, φαντάσου η ίδια η ταινία...
Sleepy_Hollow
Sleepy Hollow

Ο «μύθος του ακέφαλου καβαλάρη» με την υπογραφή του Tim Burton. Στην δική του εκδοχή, λοιπόν, ο Johnny Depp είναι ο ντετέκτιβ από την Νέα Υόρκη, όχι ιδιαίτερα αγαπητός στους κύκλους του. Τον καλούν να ερευνήσει μία σειρά από πολύ περίεργους φόνους. Η Christina Ricci στον ρόλο της Katrina Van Tassel, ντόπιας χωριατοπούλας, που θέλει απεγνωσμένα να τον βοηθήσει για να λυθεί το μυστήριο. Οk, ταινία για Κυριακή βράδυ...
Pinterest

 

 

 

Πηγή Φωτογραφιών: 1,2,3,4,5,6.

Share and Enjoy

Pinterest