ΣΠΙΤΙ
27/01

3+1 Μοντέρνα Έπιπλα Σαλονιού Για Το Καλύτερο Design!

Pinterest

misswebbie_harkoftakis_cover

 

Η διακόσμηση του σαλονιού για πολλούς αποτελεί πρόκληση! Πράγματι, είναι ο πιο κεντρικός χώρος του σπιτιού σας, γι’ αυτό πρέπει πριν από οποιαδήποτε αγορά, να είστε σίγουροι. Πάρτε ιδέες από τα πρωτότυπα έπιπλα σαλονιού Harkoftakis που μπορούν να λάβουν θέση και στο δικό σας σαλόνι.

 

Κορυφαία άνεση στον καναπέ

misswebbie_harkoftakis_cover

Ο καναπές Kimono βρίσκεται σε μία μοναδική απόχρωση που ταιριάζει χρωματικά με όλη την παλέτα χρωμάτων που έχετε στο σπίτι σας. Αναπαυτικός και κατάλληλος για να τοποθετηθεί στον κεντρικό χώρο του σπιτιού σας. Μεγάλα μαξιλάρια και τέλεια υφή υφασμάτων που καλλιεργούν την αίσθηση πολυτέλειας στο σαλόνι σας.

 

Coffee table από ξύλο δρυός

misswebbie_harkoftakis_coffeetable

Ένα πολύ ιδιαίτερο coffee table που χρησιμεύει και σαν αποθηκευτικός χώρος. Έχει δύο συρτάρια στα οποία μπορείτε να βάλετε κάποια είδη πρώτης ανάγκης ή αντικείμενα που συνήθως χρειάζεστε όταν κάθεστε στο σαλόνι.

 

Σύνθεση σαλονιού σε χρώμα της επιλογής σας

misswebbie_harkoftakis_synthesi_saloniou

Με την σύνθεση POLIS μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα τα υπόλοιπα έπιπλά σας και να αποκτήσετε έναν ιδανικό χώρο για όλα τα αντικείμενα, τα έργα τέχνης, την τηλεόραση και ό,τι άλλο επιθυμείτε! Η εταιρεία Harkoftakis σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε όποιο χρώμα και διάσταση σας ικανοποιεί.

 

Τραπεζαρία με ήρεμες γραμμές που χωράει παντού

misswebbie_harkoftakis_trapezaria

Ανάμεσα στα έπιπλα σαλονιού είναι και η τραπεζαρία. Η Riva αποτελεί μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση για να στεγάσετε τα γεύματά σας με τους αγαπημένους σας. Διακοσμήστε την ακόμα και με παγκάκι, αν δε θέλετε να την τυλίξετε με καρέκλες σε σετ.

Τα καταστήματα Harkoftakis στην Αθήνα ( βρείτε τα στο harkoftakis.gr) με το έμπειρο προσωπικό και τον εκθεσιακό χώρο, μπορούν να σας προτείνουν τις καλύτερες ιδέες, ώστε να βρείτε τα δικά σας έπιπλα εύκολα και γρήγορα. Εκτός από το σαλόνι, θα βρείτε μοναδικά είδη για όλο το σπίτι από διαφορετικά στυλ, κατασκευασμένα πάντα από προσεγμένα και πιστοποιημένα υλικά.

Share and Enjoy

Pinterest