ΣΠΙΤΙ
27/01

3+1 Μοντέρνα Έπιπλα Σαλονιού Για Το Καλύτερο Design!

Pinterest

misswebbie_harkoftakis_cover

 

Η διακόσμηση του σαλονιού για πολλούς αποτελεί πρόκληση! Πράγματι, είναι ο πιο κεντρικός χώρος του σπιτιού σας, γι’ αυτό πρέπει πριν από οποιαδήποτε αγορά, να είστε σίγουροι. Πάρτε ιδέες από τα πρωτότυπα έπιπλα σαλονιού που μπορούν να λάβουν θέση και στο δικό σας σαλόνι.

 

Κορυφαία άνεση στον καναπέ

misswebbie_harkoftakis_cover

Ο καναπές βρίσκεται σε μία μοναδική απόχρωση που ταιριάζει χρωματικά με όλη την παλέτα χρωμάτων που έχετε στο σπίτι σας. Αναπαυτικός και κατάλληλος για να τοποθετηθεί στον κεντρικό χώρο του σπιτιού σας. Μεγάλα μαξιλάρια και τέλεια υφή υφασμάτων που καλλιεργούν την αίσθηση πολυτέλειας στο σαλόνι σας.

 

Coffee table από ξύλο δρυός

misswebbie_harkoftakis_coffeetable

Ένα πολύ ιδιαίτερο coffee table που χρησιμεύει και σαν αποθηκευτικός χώρος. Έχει δύο συρτάρια στα οποία μπορείτε να βάλετε κάποια είδη πρώτης ανάγκης ή αντικείμενα που συνήθως χρειάζεστε όταν κάθεστε στο σαλόνι.

 

Σύνθεση σαλονιού σε χρώμα της επιλογής σας

misswebbie_harkoftakis_synthesi_saloniou

Με αυτή την σύνθεση μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα τα υπόλοιπα έπιπλά σας και να αποκτήσετε έναν ιδανικό χώρο για όλα τα αντικείμενα, τα έργα τέχνης, την τηλεόραση και ό,τι άλλο επιθυμείτε!

 

Τραπεζαρία με ήρεμες γραμμές που χωράει παντού

misswebbie_harkoftakis_trapezaria

Ανάμεσα στα έπιπλα σαλονιού είναι και η τραπεζαρία. Αποτελεί μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση για να στεγάσετε τα γεύματά σας με τους αγαπημένους σας. Διακοσμήστε την ακόμα και με παγκάκι, αν δε θέλετε να την τυλίξετε με καρέκλες σε σετ.

 

Share and Enjoy

Pinterest